Hoe drie vakgroepen zorgen voor topkwaliteit

Als consultant bij Yxion werk je samen met je collega’s voor het beste resultaat. Natuurlijk werken onze consultants zelfstandig bij hun klanten in de farmaceutische industrie, medical devices en food. Maar alle Yxion collega’s zijn maar één appje bij elkaar vandaan. En samen delen ze kennis en ervaringen in hun eigen vakgroep. Zo krijgt de klant met een Yxion consultant de oproepbare kennis van een heel team aan boord.

Een Yxion consultant is een bevlogen specialist die zich vol inzet voor onze opdrachtgevers én de klanten van onze opdrachtgevers. Die het leven voor die klanten veiliger, gezonder en kwalitatief beter wil maken. En die zich persoonlijk én professioneel voortdurend wil blijven ontwikkelen. Hoe kan dat beter dan samen met andere specialisten? Bij elke opdracht doe je immers nieuwe kennis op. Kennis waar je collega consultants ook hun voordeel mee kunnen doen. 

Daarom heeft Yxion drie vakgroepen opgericht:

In deze vakgroepen vinden collega’s elkaar op hun eigen vakgebied. Om kennis en ervaringen uit te wisselen en actuele ontwikkelingen in hun werkveld te bespreken. Om zich samen te buigen over ingewikkelde vragen van klanten. Om samen te kijken welke opleidingen aansluiten bij hun eigen wensen en die van de opdrachtgevers. Kortom: om te leren, met en van elkaar.

Niet alleen onze consultants hebben profijt van de vakgroepen. Ook onze opdrachtgevers doen er hun voordeel mee. Want als je één Yxion consultant inhuurt, krijg je er dankzij de vakgroepen de kennis van alle andere adviseurs bij. Yxion heeft een systeem ontwikkeld waarmee iedereen kan zien welke collega mee kan denken over welk onderwerp. Zo weten we elkaar te vinden in onze eigen én andere vakgroepen. En hebben we op elke vraag, hoe ingewikkeld ook, een passend antwoord.

Yxion vakgroepen
Yxion BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close