Onze testimonials

Eva Blaas-Thapa

Eva werkt als QA Specialist bij Yxion. “De creatieve en mentale uitdaging die in het werk zit en de analytische uitdaging om iets waar te kunnen maken, vind ik heel leuk. En het contact met andere mensen. Niet alleen met collega’s van verschillende disciplines tijdens brainstormsessies, maar ook met operators op de werkvloer."

Lees verder

Ronald Plug

Ronald komt uit de pharma, maar juist in de foodsector denkt hij een grote rol van betekenis te kunnen spelen. "Als Commissioning en Startup Manager dacht ik met een babyvoedingsproducent mee over de bouw van de nieuwe verpakkingslocatie, de inrichting, de aanschaf van machines en het testen ervan."

Lees verder

Testimonial Rend

Rend Obaede

Omdat ze meer persoonlijk contact wilde, maakte Rend een verrassende carrièreswitch van de farmaceutische industrie naar recruitment. "Persoonlijk en betrokken. Dat is Yxion ten voeten uit. Ik heb hier dus echt mijn plek gevonden. We zijn een hecht bedrijf waar we elkaar alles kunnen zeggen."

Lees verder

christiaan-van-kouwen

Christiaan van Kouwen

Van civiel ingenieur naar pharma kennispartner. “Wij hebben een mooie ambitie om van Yxion dé cGxP kennispartner te maken binnen de Pharma, Biotech, Medical Devices & Food. Ik krijg er veel energie van als ik een bestaande of nieuwe opdrachtgever kan helpen en daarbij een meerwaarde kan bieden met onze dienst"

Lees verder

Katja Ludwig

Het carrièrepad dat Katja Ludwig bij Yxion bewandelt, is zeker niet doorsnee. 1 januari 2016 is zij als corporate recruiter begonnen bij Yxion. 6 maanden later is zij verhuisd naar Singapore, omdat haar echtgenoot daar een expat contract kreeg aangeboden. Nu is ze weer terug in Nederland en werkt ze als Senior Accountmanager.

Lees verder

Jasper van den Driesche

Sinds 2017 is Jasper van den Driesche werkzaam als consultant in de Farmaceutische industrie via Yxion. “Externe organisaties die binnen de Farmaceutische industrie ontwikkeling stimuleren, daar wilde ik graag bij betrokken zijn. Bij mijn vorige werkgever was dit helaas niet mogelijk, maar bij Yxion gelukkig wel!”

Lees verder

Eric Oude Engberink

Eric werkt als consultant bij Yxion. In 2019 is de Yxion Academy opgericht. Hier volgen consultants trainingen die bijdragen aan het zo optimaal mogelijk presteren in de Farmaceutische of High Grade Food industrie. Als collega met veel ervaring is Eric gevraagd de training Procesvalidatie te geven aan de Yxion Academy.

Lees verder

David van Weezel

"Bijna 15 jaar geleden startte ik als één van de eerste consultants van Yxion bij een grote opdrachtgever in de Randstad, deed vele projecten bij de Big Pharma maar bediende ook het MKB in de pharma." In 2020 ging David op kantoor aan de slag. Hij heeft de mooie rol van Operations Director op zich genomen.

Lees verder

 

Maarten van Gerven

Maarten werkt als Qualification Engineer via Yxion. ‘’Yxion is een dynamisch bedrijf. Het kantoor is continu hard aan het werk om ervoor te zorgen dat alles geregeld wordt. Als je een vraag hebt, kan je altijd bij hen of bij één van je collega’s terecht. De korte lijnen zijn erg prettig.’"


Lees verder

Yxion BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close