Onze testimonials

christiaan-van-kouwen

Christiaan van Kouwen

Van civiel ingenieur naar pharma kennispartner. “Wij hebben een mooie ambitie om van Yxion dé cGxP kennispartner te maken binnen de Pharma, Biotech, Medical Devices & Food. Ik krijg er veel energie van als ik een bestaande of nieuwe opdrachtgever kan helpen en daarbij een meerwaarde kan bieden met onze dienst"

Lees verder

Katja Ludwig

Het carrièrepad dat Katja Ludwig bij Yxion bewandelt, is zeker niet doorsnee. 1 januari 2016 is zij als corporate recruiter begonnen bij Yxion. 6 maanden later is zij verhuisd naar Singapore, omdat haar echtgenoot daar een expat contract kreeg aangeboden. Nu is ze weer terug in Nederland en werkt ze als Senior Accountmanager.

Lees verder

Jasper van den Driesche

Sinds 2017 is Jasper van den Driesche werkzaam als consultant in de Farmaceutische industrie via Yxion. “Externe organisaties die binnen de Farmaceutische industrie ontwikkeling stimuleren, daar wilde ik graag bij betrokken zijn. Bij mijn vorige werkgever was dit helaas niet mogelijk, maar bij Yxion gelukkig wel!”

Lees verder

Eric Oude Engberink

Eric werkt als consultant bij Yxion. In 2019 is de Yxion Academy opgericht. Hier volgen consultants trainingen die bijdragen aan het zo optimaal mogelijk presteren in de Farmaceutische of High Grade Food industrie. Als collega met veel ervaring is Eric gevraagd de training Procesvalidatie te geven aan de Yxion Academy.

Lees verder

Maarten van Gerven

Maarten werkt als Qualification Engineer via Yxion. ‘’Yxion is een dynamisch bedrijf. Het kantoor is continu hard aan het werk om ervoor te zorgen dat alles geregeld wordt. Als je een vraag hebt, kan je altijd bij hen of bij één van je collega’s terecht. De korte lijnen zijn erg prettig.’"


Lees verder

David van Weezel

"Bijna 15 jaar geleden startte ik als één van de eerste consultants van Yxion bij een grote opdrachtgever in de Randstad, deed vele projecten bij de Big Pharma maar bediende ook het MKB in de pharma." In 2020 ging David op kantoor aan de slag. Hij heeft de mooie rol van Operations Director op zich genomen.

Lees verder

 

Yxion BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close