Rend Obaede - Recruitment Coordinator

"Ik voel mij hier vrij om mezelf te zijn."

Omdat ze meer persoonlijk contact en menselijke betrokkenheid wilde, maakte Rend Obaede een verrassende carrièreswitch van de farmaceutische industrie naar recruitment. Bij Yxion is ze nu als een vis in het water. "We zijn er voor elkaar."

Familiegevoel

"Persoonlijk en betrokken. Dat is Yxion ten voeten uit. Ik heb hier echt mijn plek gevonden. We zijn een hecht bedrijf, waar we elkaar alles kunnen zeggen. Waar we elkaar kunnen aanspreken, samen kunnen lachen en ook gewoon eens een slechte dag kunnen hebben. Ik voel mij hier vrij om mezelf te zijn. Heel belangrijk vind ik dat."

"Ik zit met 12 mensen op kantoor en een stuk of 62 van mijn collega’s zijn consultants die op locatie werken voor verschillende klanten. Maar fysieke afstand of niet, de betrokkenheid is er tussen ons allemaal. Het feestelijke moment op kantoor bij het tekenen van een contract, de taart op de eerste dag bij de klant. Maar vooral de continue stroom aan belletjes en appjes daarna. Je ziet bij consultancybureaus weleens gebeuren dat het niet verder gaat dan: hier heb je een klus, succes ermee, we spreken elkaar volgend jaar wel weer. Ik vind het bij ons juist zo mooi dat we informeel contact houden. Hoe gaat het met je? Heb je het naar je zin? Hoe is je dag? Zijn er nog dingen die je wilt melden? We zijn er voor elkaar en willen dat ook laten merken."

Ruimte voor ontwikkeling

"Onze consultants komen ook regelmatig samen in vakgroepen, waarin ze hun kennis delen. Goed voor de betrokkenheid bij de organisatie en bij collega’s, maar ook voor hun persoonlijke ontwikkeling. De ruimte die je hier krijgt voor ontwikkeling spreekt mij erg aan. 1,5 jaar geleden ben ik begonnen als recruiter en in korte tijd heb ik mezelf kunnen ontwikkelen tot coördinator. En toen ik aangaf dat ik een opleiding had gevonden in de richting van strategisch recruitment, reageerde mijn leidinggevende direct enthousiast: ‘Klinkt goed, plan maar een informatiegesprek in.’ Yxion financierde de opleiding en gaf mij de ruimte om tijdens werktijd lessen te volgen. Kijk, dat was natuurlijk anders geweest als ik een salsacursus had geopperd. Maar dit was goed voor mijn ontwikkeling én die van het bedrijf. Wat ik geleerd heb, pas ik nu toe op de werkvloer."

"Die oprechte aandacht, de familiesfeer, het vertrouwen, de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling; dat alles samen maakt Yxion voor mij een fijne werkgever. Ik werk hier met veel ambitie en plezier."

Wil jij jezelf blijven ontwikkelen en de volgende uitdaging in jouw carrière aangaan? Dan is Yxion het bedrijf voor jou! Neem eens een kijkje bij onze vacatures, of neem vrijblijvend contact met ons op.

Yxion BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close