Quality Assurance en Quality Control

Werken als consultant

Quality Assurance (QA) en Quality Control (QC) zijn onmisbare aspecten binnen kwaliteitsmanagement. Quality Assurance staat voor het waarborgen van kwaliteit en helpt bij het voorkomen van afwijkingen. Quality Control staat voor het controleren van kwaliteit en is er om afwijkingen te herkennen en deze op te lossen. Dit zijn twee verschillende aspecten die samenhoge kwaliteit leveren. 

Yxion is een consultancy organisatie in de Pharma-, Healthcare- en High Grade Food branche. Een groot aantal consultants bij Yxion is al werkzaam op het gebied van Quality Assurance en Quality Control. We bieden veelzijdige en uitdagende projecten, terwijl je daarnaast de zekerheid van een vast inkomen krijgt. Bekijk ons aanbod aan QA manager vacatures en QA engineer vacatures. Ook bieden wij regelmatig de vacature QA manager food aan bij diverse opdrachtgevers. Yxion zal de fit maken tussen jou en opdrachtgever!

Quality Assurance vacatures

Quality Assurance is een onderdeel van kwaliteitsmanagement dat gericht is om producten en productieprocessen te laten voldoen aan de verwachtingen. Dit is om fouten en afwijkingen te voorkomen zodat er ‘assurance’ is over het eindproduct. Bij Yxion kan jij voor de volgende functies als consultant aan de slag op het gebied van Quality Assurance:

QA Manager

Regelmatig plaatsen wij QA manager vacatures. Als Quality Assurance manager zorg je ervoor dat alle individuele onderdelen van het productieproces optimaal werken zodat het eindproduct voldoet aan de kwaliteitseisen. Dit doe je door het opstellen en uitvoeren van verbeterprojecten, product- en procesfouten analyseren en het opstellen van kwaliteitsmanagementrapportages.  

QA Engineer

Als Quality Assurance Engineer zorg je ervoor dat het productieproces wordt verbeterd. Dit doe je door procesaudits- en innovatieprojecten te organiseren, het analyseren van fouten en het opstellen van rapportages. Bekijk onze QA Engineer vacatures. Wellicht dat dit een nieuwe stap wordt in jouw carrière.

QA Manager Food

Als QA Manager Food ben je verantwoordelijk voor het managen, opstellen en bewaken van de kwaliteit van de levensmiddelenproductie. De functie omvat het managen en verbeteren van productieprocessen zodat de eindproducten voldoen aan de eisen. Houd onze vacatures in de gaten, zodat je als eerste op de hoogte bent van onze QA Manager Food vacatures.

Quality Control vacatures

Quality Control is een onderdeel van kwaliteitsmanagement waarmee wordt gecontroleerd of het eindproduct voldoet aan de kwaliteitseisen. Bij Yxion kan jij voor de volgende functie als consultant aan de slag op het gebied van Quality Control:

QC Manager

Als Quality Control Manager controleer je het productieproces. Je bent verantwoordelijk voor het leveren van producten die voldoen aan een bepaald kwaliteitsniveau. Wil jij aan de slag als Quality Control Manager? Bekijk dan onze vacatures.

Yxion Academy

Persoonlijke ontwikkeling staat bij Yxion hoog in het vaandel. Tijdens onze Yxion Academy trainingen heb je de mogelijkheid om jouw soft skills en vaktechnische kennis bij te spijkeren. Ga bij ons aan de slag en leer nog meer over QA en QC! 

Yxion BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close