Quality Control

Werken als consultant

Yxion is een consultancy organisatie in de Pharma-, Biotech- en High Grade Food branche.

Wij hebben een schitterend netwerk van opdrachtgevers en werkgevers waar jij als Quality Control professional absoluut jouw nieuwe uitdaging in gaat vinden. We bieden veelzijdige en uitdagende projecten, terwijl je daarnaast de zekerheid van een vast inkomen krijgt. Bekijk ons aanbod aan QA manager vacatures en QA engineer vacatures. Ook bieden wij regelmatig de vacature QA manager food aan bij diverse opdrachtgevers. Yxion zal de fit maken tussen jou en opdrachtgever! 

QA manager

Als Quality assurance manager zorg je ervoor dat alle individuele onderdelen van het productieproces optimaal werken zodat het eindproduct voldoet aan de kwaliteitseisen. Dit doe je door het opstellen en uitvoeren van verbeterprojecten, product- en procesfouten analyseren en het opstellen van kwaliteitsmanagementrapportages. 

QA engineer

Als Quality assurance engineer zorg je ervoor dat het productieproces wordt verbeterd. Dit doe je door procesaudits- en innovatieprojecten te organiseren, het analyseren van fouten en het opstellen van rapportages. 

QA-manager food

Als QA-manager food ben je verantwoordelijk voor het managen, opstellen en bewaken van de kwaliteit van de levensmiddelenproductie. De functie omvat het managen en verbeteren van productieprocessen zodat de eindproducten voldoen aan de eisen. 

Yxion Academy

Persoonlijke ontwikkeling staat bij Yxion hoog in het vaandel. In onze Yxion Academy heb je de mogelijkheid om jouw soft skills en vaktechnische kennis bij te spijkeren. Ga je bij ons aan de slag en wil je meer leren over quality and control assurance? Yxion helpt je hier graag bij! 

Yxion BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close