Quality Assurance vacatures

Quality Assurance Engineer, versterk ons team!

Heb jij ervaring in de QA-wereld en ben je op zoek naar een volgende uitdaging als Quality Assurance Officer? Schrijf je dan in op onze website.

Bij Yxion voer je uitdagende projecten uit bij toonaangevende bedrijven. Ondertussen heb je de ruimte om van jouw collega consultants te leren én jezelf op persoonlijk vlak te ontwikkelen. We zoeken naar Quality Assurance Engineers met ambitie. 

Werken als Quality Assurance consultant

Wat een baan als consultant zo mooi maakt, is de combinatie: uitdaging, afwisseling en plezier. Samen met jou zoeken wij naar een interessante QA-opdracht. Dit kan een project zijn van een half jaar, maar ook van 2 jaar. Loopt jouw project af en is er nog geen nieuwe opdracht gevonden? Geen probleem. Als consultant geniet je van zekerheid. Ook zonder opdracht word je doorbetaald.

Het is voor ons belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat. Als consultant houd je daarom nauw contact met onze Operations Director David van Weezel. David heeft zelf ruim 14 jaar als consultant voor Yxion gewerkt. Hij kent de industrie goed en met David bespreek je hoe jij jouw werkzaamheden en werkomgeving ervaart.

Hoe ontwikkel jij jezelf als Quality Assurance Officer?

Yxion biedt Yxion Academy trainingen en Vakgroepen aan. Tijdens de Yxion Academy trainingen en de Vakgroep bijeenkomsten bespreek je Quality Assurance zaken die actueel en belangrijk zijn. Je leert hier de nieuwste inzichten op het gebied van QMS-systemen, Change control, Deviaties, CAPA Management, Root case analyse en Risico analyses. 

Kennis die je hier vergaart, kun je meteen weer inzetten bij jouw opdrachtgever.

Quality Assurance Vacatures

Op dit moment hebben we verschillende Quality Assurance vacatures op de website staan. Sluiten de vacatures niet helemáál aan op jouw functieprofiel, maar wil jij je wel bij ons team van Yxionners aansluiten? Schrijf je dan in of neem contact op met onze recruiter Rend Obaede. Wij plaatsen namelijk niet al onze beschikbare vacatures online. En een goede QA officer laten wij liever niet lopen!

r.obaede@yxion.nl0682253570

vacatures qa

quality assurance vacature

vacature quality assurance
Yxion BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close