Process Engineer vacatures

Process Engineer, versterk ons team!

Ben jij een Process Engineer of Procestechnoloog en op zoek naar een volgende uitdaging in de farmaceutische industrie? Schrijf je dan in op onze website.

Bij Yxion voer je uitdagende projecten uit bij toonaangevende bedrijven. Ondertussen heb je de ruimte om van jouw collega consultants te leren én jezelf op persoonlijk vlak te ontwikkelen. We zoeken naar Process Engineers met ambitie. 

Werken als Process Engineer consultant

Wat een baan als consultant zo mooi maakt, is de combinatie: uitdaging, afwisseling en plezier. Samen met jou zoeken wij naar een interessante opdracht. Dit kan een project zijn van een half jaar, maar ook van 2 jaar. Loopt jouw project af en is er nog geen geschikte nieuwe opdracht gevonden? Geen probleem! Als consultant geniet je van zekerheid. Ook zonder opdracht word je doorbetaald.

Hoe ontwikkel jij jezelf als Process Engineer?

Yxion biedt Yxion Academy trainingen en Vakgroepen aan. Tijdens de Yxion Academy trainingen en de Vakgroep bijeenkomsten bespreek je zaken die actueel en belangrijk zijn. Je houdt je onder andere bezig met de optimalisatie, of het ontwerp van nieuwe en bestaande productieprocessen binnen de farmaceutische industrie. Het opschalen van productie tot het valideren en implementeren van nieuw en aangepast procesapparatuur of clean utilities.

Kennis die je hier vergaart, kun je meteen weer inzetten bij jouw opdrachtgever!

Process Engineer Vacatures

Op dit moment hebben we een mooie Process Engineer vacature op de website staan. Sluit de vacature niet helemáál aan op jouw functieprofiel, maar wil jij je wel bij ons team van Yxionners aansluiten? Schrijf je dan in of neem contact op met onze recruiter Rend Obaede. Het kan zomaar zo zijn dat zij nog een leuke Process Engineer vacature voor jou weet. Wij plaatsen namelijk niet altijd al onze beschikbare vacatures online. En een goede Process Engineer of Procestechnoloog laten wij liever niet lopen!

r.obaede@yxion.nl / 06 8225 3570

process-engineer-vacature

inschrijven Yxion

Yxion vacatures
Yxion BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close