Samen innoveren in de Farmaceutische industrie

Uitdagingen in de farmaceutische industrie

In de farmaceutische industrie worden geneesmiddelen onderzocht, ontwikkeld en op de markt gebracht. Een mooie, groeiende industrie waarin tevens veel uitdagingen te vinden zijn. Yxion heeft consultants in dienst die graag helpen bij deze uitdagingen.

Overal in de wereld wordt nu onderzoek gedaan naar vaccins tegen verschillende virussen. Een lang traject, dat jaren kan duren. Gebouwen en apparatuur die worden gebruikt bij de productie, verwerking, verpakking, het bezit of de opslag van geneesmiddelen zijn onderworpen aan  de voorschriften van regulerende instanties, zoals het FDA.

Bovendien verandert de markt zeer snel. Innovatie is belangrijk om met de markt mee te gaan. Als farmaceutisch bedrijf dien je te automatiseren, digitaliseren, producten en diensten te standaardiseren en herhaalbaarheid te testen.

Hoe helpt Yxion farmaceutische bedrijven?

Quality Assurance

Yxion kan ondersteuning bieden bij het opstellen, implementeren en trainen van het gehele, bedrijfsbrede QMS. Het QMS systeem overkoepelt, conform de cGMP richtlijnen, alle procedures voor QA, QC, Gebouwen en apparatuur, Operations, Grondstoffen en Logistiek en Verpakken en Distributie. Als onderdeel van het QMS systeem worden ook de beheerssystemen voor documentatie en data ingevoerd en getraind. Bij dit laatste kan gedacht worden aan tracing en documentsystemen en informatiesystemen als LIMS.

Meer over quality assurance

Engineering & Validatie

Yxion initialiseert, coördineert en implementeert volledige projecten. Hiervoor kan Yxion het conceptueel en de basic design uitvoeren en ontwerpdocumenten van externe partijen reviewen. Ook stelt Yxion planningen en kostenramingen op en voeren we haalbaarheidsstudies uit. Yxion kan de GMP design review voor jou uitvoeren of begeleiden.

Meer over engineering & validatie

Project, Commissioning & EPC Management

Tot slot hebben we Project, Commissioning en EPC managers die gehele trajecten van A tot Z verzorgen.

Meer over management

Bedrijven waar we o.a mee hebben samengewerkt:

Yxion BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close