Why Yxion?

Bij Yxion hebben we een passie en drive om de gezondheid en het welzijn van mensen te verbeteren. Wij realiseren dit door GMP-, GDP- en GLP-gerelateerde diensten aan te bieden bij farmaceutische, medical devices en hoogwaardige voedingsmiddelenbedrijven binnen Europa.

Hoe is het allemaal begonnen?

Ons verhaal begint in 2002. Yxion is opgericht door vier vrienden die een andere richting in wilden slaan. Samen begonnen zij een klein bureau in de healthcare consultancy. Via hun netwerk kwamen ze aan opdrachten, en al snel breidde dit netwerk steeds meer uit. In korte tijd groeide Yxion uit tot een consultancy bureau met circa 80 medewerkers verspreid door heel Nederland.

Wat kun je van ons verwachten?

Wij investeren in onze consultants. Zij staan bekend om hun vaktechnische knowhow én sociale skills. Ze hebben uitstekende kennis van de meest recente cGxP richtlijnen en helpen ieder bedrijf graag naar een hoger niveau. 

‘’Yxion is een dynamisch bedrijf. Het kantoor is continu hard aan het werk om ervoor te zorgen dat alles geregeld wordt. Als je een vraag hebt, kan je altijd bij hen of bij één van je collega’s terecht. De korte lijnen zijn erg prettig.’’

- Maarten van Gerven, consultant bij Yxion.

Why Yxion?

We delen kennis door opleidingen aan te bieden en aandacht te hebben voor alle technologische ontwikkelingen die gaande zijn. Met onze kennis en ervaring hebben we de deskundigheid in huis om inhoudelijk de meest specialistische uitdagingen aan te gaan en hiermee een verschil te blijven maken in de branche. Wanneer je een consultant van Yxion in dienst neemt, profiteer je niet van de kennis van 1 consultant, maar van de expertise binnen de gehele organisatie.

Onze missie is om binnen de pharma-, food- en medical devices onze cGxP kennis te delen. Zo kunnen we samen innoveren.

Wat zijn onze kernwaarden?

Gedreven, persoonlijk & betrokken, flexibel, deskundig en betrouwbaar.

Yxion BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close