Wij zijn Yxion

Yxion is een onafhankelijke consultancy voor de Farmaceutische, Healthcare en High Grade Food industrie. Een boeiende en zeer dynamische branche, waarbinnen bevlogen mensen werken met een passie en drive om de gezondheid en het welzijn van mensen te verbeteren. Dat geldt zeker ook voor Yxion.

Hoe is Yxion ontstaan?

Yxion is in 2002 opgericht door vier vrienden die samen een andere richting in wilden slaan. Samen begonnen zij als klein bureau in de healthcare consultancy en al snel breidde het netwerk uit. In korte tijd zijn we uitgegroeid tot een consultancy bureau met circa 80 medewerkers verspreid door heel Nederland en bestaande uit o.a. project engineers, proces engineers, validatie engineers en csv engineers.

Missie

Onze missie is om binnen de farma-, food- en medical devices branche onze kennis te delen en een toonaangevende rol te vervullen voor opdrachtgevers, consultants en eigen medewerkers.

Visie

We delen kennis door opleidingen aan te bieden en aandacht te hebben voor alle technologische ontwikkelingen die gaande zijn. Met onze kennis en ervaring hebben we de deskundigheid in huis om inhoudelijk de meest specialistische uitdagingen aan te gaan en hiermee een verschil te blijven maken in de branche.

Wat zijn onze kernwaarden?

Gedreven, persoonlijk, flexibel, deskundig, betrouwbaar.


Bekijk ons team Bekijk vacatures

Yxion BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close