Wat wij doen

We zijn een onafhankelijke consultancy organisatie voor de Pharma, Healthcare en High Grade Food industrie. Een branche die boeiend en zéér dynamisch is. We werken samen met mensen die bevlogen zijn, en een passie hebben om de gezondheid en het welzijn van mensen te verbeteren. 

Hoe is het allemaal begonnen?

Ons verhaal begint in 2002. Yxion is opgericht door vier vrienden die een andere richting in wilden slaan. Samen begonnen zij een klein bureau in de healthcare consultancy. Via hun netwerk kwamen ze aan opdrachten, en al snel breidde dit netwerk steeds meer uit. In korte tijd groeide Yxion uit tot een consultancy bureau met circa 80 medewerkers verspreid door heel Nederland!

Wat kun je van ons verwachten?

Wij investeren in onze consultants. Zij staan bekend om hun vaktechnische knowhow én sociale skills. Ze hebben uitstekende kennis van de meest recente cGxP richtlijnen en helpen ieder bedrijf graag naar een hoger niveau. 

‘’Yxion is een dynamisch bedrijf. Het kantoor is continu hard aan het werk om ervoor te zorgen dat alles geregeld wordt. Als je een vraag hebt, kan je altijd bij hen of bij één van je collega’s terecht. De korte lijnen zijn erg prettig.’’

- Maarten van Gerven, consultant bij Yxion.

Missie & Visie

Onze missie is om binnen de pharma-, food- en healthcare branche onze kennis te delen en een toonaangevende rol te vervullen voor opdrachtgevers, consultants en eigen medewerkers.

We delen kennis door opleidingen aan te bieden en aandacht te hebben voor alle technologische ontwikkelingen die gaande zijn. Met onze kennis en ervaring hebben we de deskundigheid in huis om inhoudelijk de meest specialistische uitdagingen aan te gaan en hiermee een verschil te blijven maken in de branche. 

Wat zijn onze kernwaarden?

Gedreven, persoonlijk & betrokken, flexibel, deskundig en betrouwbaar.


Bekijk ons team Bekijk vacatures

Yxion BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close