Medical devices

Solliciteer direct op een van onze mooie vacatures in de medical devices branche. Yxion heeft een uitgebreid aanbod aan vacatures in de Healthcare sector.

Wat verstaan we onder medical devices?

Medical devices zijn apparaten of hulpmiddelen die worden gebruikt voor medische doeleinden. Het helpt zorgverleners bij preventie, het diagnosticeren, behandelen en bewaken van een ziekte, letsel of handicap. Denk hierbij aan chirurgische instrumenten, MRI-scanners, ultrasone apparaten, röntgenapparatuur en software die nodig zijn voor het juiste gebruik van medical devices. 

QA-manager medical devices

Als QA manager medical devices ben je verantwoordelijk voor het coördineren van kwaliteitsprojecten, interne en externe audits en het uitvoeren van QA binnen het bedrijf. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een Medical devices bedrijf in Nederland? Wij kunnen jou linken aan uitdagende opdrachten of werkgevers waarbij je al jouw kennis van Medical device directives kunt toepassen en uitbreiden.

Solliciteer direct

Kies afwisselende en uitdagende projecten, terwijl je de zekerheid van een vast inkomen geniet. Ben je benieuwd naar wat Yxion verder kan betekenen voor de volgende stap in jouw carrière? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag aan de perfecte match!

Yxion Academy

Persoonlijke ontwikkeling staat bij Yxion hoog in het vaandel. In onze Yxion Academy heb je de mogelijkheid om jouw soft skills en vaktechnische kennis bij te spijkeren. Ga je bij ons aan de slag en wil je meer leren over jouw functie binnen medical devices? Yxion helpt je hier graag bij!  

 

Yxion BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close