Life science consultancy

Op zoek naar een Life Science consultant? Als Life Science consultancy organisatie maakt Yxion de perfecte fit tussen opdrachtgever en consultant. Onze Life Science consultants zijn gespecialiseerd in Quality, Engineering & Project Management en Commissioning & Qualification. Ze zijn proactief en op de hoogte van de meest recente GxP richtlijnen en technologische ontwikkelingen.

Life Science Consultancy

Als ervaren recruitmentbureau in de Life Science hechten we veel waarde aan de ontwikkeling van onze medewerkers. Hierin staat zowel het uitbreiden van de professionele kennis, als de persoonlijke ontwikkeling centraal.

‘’Yxion is een dynamisch bedrijf. Het kantoor is continu hard aan het werk om ervoor te zorgen dat alles geregeld wordt. Als je een vraag hebt, kan je altijd bij hen of bij één van je collega’s terecht. De korte lijnen zijn erg prettig.’’
- Maarten van Gerven, consultant bij Yxion

Recruitment Life Sciences

Life sciences is een groot vakgebied dat elk levend wezen en organisme onderzoekt. U kunt hierbij denken aan mensen, maar ook aan planten en dieren. Wat alle stromingen binnen de Life Science gemeen hebben, is dat het gaat om de connectie tussen leven en technologie. Werkzaam in de Life Sciences? Dan is de kans groot dat u een mooie bijdrage levert in het ontwikkelen van innovatieve producten en technologieën. Als consultancy in de Life Sciences richt Yxion zich voornamelijk op de Farmaceutische industrie, Healthcare en High Grade Food branche. Wij helpen graag bij het zoeken naar de perfecte Life Science consultant voor uw openstaande vacature.

Life Science Consultant

Als Life Science consultancy bent u bij ons verzekerd van ervaren en praktisch ingestelde consultants, die binnen de organisatie zeer zelfstandige werkzaamheden uitvoeren. Daarnaast zijn ze uiteraard ook sterk in teamverband.

‘’Als consultant is het heerlijk om telkens weer een ander project te mogen doen, bij een ander bedrijf, met andere collega’s, een andere cultuur. De werksfeer bij Yxion is prettig! Iedereen werkt hard en is gemotiveerd om het beste eindresultaat te behalen.”
- Eric Oude Engberink, consultant bij Yxion

Yxion Academy

We hebben onze eigen Yxion Academy waar consultants kunnen luisteren naar verschillende interessante presentaties. Naast bijdrages van onze eigen Yxion collega’s, nodigen we hiervoor ook externe sprekers uit. Bijvoorbeeld experts uit de pharma, healthcare en food branche. Zij vertellen over de nieuwste ontwikkelingen of hun toekomstvisie op de branche.

‘’Omdat je consultant bent, moet je goed op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen.  Een opdrachtgever huurt juist een consultant in van Yxion vanwege deze extra kennis.”
Jasper van den Driesche, consultant bij Yxion

Kom in contact

Wij helpen uw bedrijf graag naar een hoger niveau. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden omtrent het inhuren van een Life Science Consultant via Yxion? Neem dan contact met ons op!

Yxion BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close