Jasper van den Driesche - Consultant bij Yxion

"Yxion is de crème de la crème voor consultants. Minder formeel, veel ruimte om te overleggen met je collega’s en ook met de manager. Daarnaast kom je ook op meerdere plekken bij verschillende bedrijven. Deze afwisseling is ook erg leuk!"

Sinds 2017 is Jasper van den Driesche werkzaam als consultant in de Farmaceutische industrie via Yxion. Momenteel is hij als consultant werkzaam bij een opdrachtgever in Meppel. “Externe organisaties die binnen de Farmaceutische industrie ontwikkeling stimuleren, daar wilde ik graag bij betrokken zijn. Bij mijn vorige werkgever was dit helaas niet mogelijk, maar bij Yxion gelukkig wel!”

Crème de la crème

Jasper heeft in het verleden veel met een consultant van Yxion samen gewerkt en deze collega prees Yxion dan ook als een organisatie waar veel competente consultants werken. ‘’Yxion is de crème de la crème voor consultants. Minder formeel, veel ruimte om te overleggen met je collega’s en ook met de leidinggevende. Daarnaast werk je op meerdere plekken bij verschillende bedrijven. Deze afwisseling is ook erg leuk!’’

Yxion Academy

Volgens Jasper transformeert het vakgebied heel snel. ‘’Omdat je consultant bent moet je goed op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, omdat de opdrachtgever juist een consultant van Yxion inhuurt vanwege deze extra kennis.” Jasper vertelt dat de Yxion Academy daaraan bijdraagt. ‘’Bij de Academy krijg je inzichten in thema’s waar je soms zelf niet per se bij betrokken bent. Zo blijf je dus goed up-to-date bij meerdere onderwerpen en beschik jij over de kennis die jij nodig hebt. Daarnaast is het ook leuk om je collega’s tijdens de Academy te zien!’’

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling staat bij Yxion dus hoog in het vaandel. Jasper vertelt: “Naast de Yxion Academy is er ook ruimte om je persoonlijk verder te ontwikkelen. Zo is er de mogelijkheid om externe trainingen te volgen, de ruimte om evenementen te bezoeken met betrekking tot de farmaceutische bedrijven of je aan te sluiten bij de ISPE young professionals. Dit wordt erg gesteund en gestimuleerd door Yxion. Dat maakt het een fijne werkgever!”

Betrokkenheid

Ondanks dat je bij externe opdrachtgevers te werk gaat, neemt de betrokkenheid van Yxion niet af. “Regelmatig komt de operationeel manager van Yxion langs bij de externe opdrachtgever. Tijdens deze bezoeken bespreken we de werkzaamheden, mijn ervaring en bijvoorbeeld de werksfeer door.” Jasper vertelt verder: “Er is altijd een hechte groep collega’s waar je een leuke band mee op kan bouwen ondanks het feit dat jij extern aan het werk bent. Deze mensen geven stabiliteit aan het bedrijf en creëren een fijne werksfeer. Mocht er een probleem zijn, of ik heb een vraag, dan kan ik altijd bij ze terecht.”

Yxion zorgt voor de juiste opdracht

Dat Yxion betrokken is bij haar werknemers is te zien door de manier waarop zij hen plaatsen. “In eerste instantie leren ze jou als persoon kennen. Zo weten zij jouw voorkeuren, wat jij leuk vindt om op te pakken qua werkzaamheden, waar je goed in bent en waar jij energie van krijgt. De voorkeuren die jij opgegeven hebt nemen zij mee wanneer Yxion kijkt naar een nieuwe opdracht. Zo weet je dus eigenlijk altijd zeker dat de opdrachtgever waarvoor jij gaat werken écht bij jou past!”


Wil jij jezelf blijven ontwikkelen en de volgende uitdaging in jouw carrière aangaan? Dan is Yxion het bedrijf voor jou! Neem eens een kijkje bij onze vacatures, of neem vrijblijvend contact met ons op.

Yxion BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close