Jasper van den Driesche - Consultant bij Yxion

"Yxion is de crème de la crème voor consultants. Minder formeel en veel ruimte om te overleggen met je collega’s en de manager. Daarnaast kom je op meerdere plekken bij verschillende bedrijven. Deze afwisseling is erg prettig!"

Sinds 2017 is Jasper van den Driesche werkzaam als consultant in de Farmaceutische industrie via Yxion.

"Externe organisaties die binnen de Farmaceutische industrie ontwikkeling stimuleren, daar wilde ik graag bij betrokken zijn. Bij mijn vorige werkgever was dit helaas niet mogelijk, maar bij Yxion gelukkig wel!

Crème de la crème

In het verleden heb ik veel met een consultant van Yxion samengewerkt. Deze collega prees Yxion als een organisatie waar veel competente consultants werken. Zelf ervaar in dit ook zo: Yxion is de crème de la crème voor consultants. Minder formeel, veel ruimte om te overleggen met je collega’s en ook met de leidinggevende. Daarnaast werk je op meerdere plekken bij verschillende bedrijven. Hierdoor leer je erg veel.

Yxion Academy

Het vakgebied transformeert erg snel. En als consultant moet je goed op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. De opdrachtgever huurt ons in vanwege onze extra kennis. De Yxion Academy draagt hieraan bij. Daarnaast is het ook leuk om je collega’s tijdens de Academy te zien!’’

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling staat bij Yxion hoog in het vaandel. Naast de Yxion Academy is er ook ruimte om je persoonlijk verder te ontwikkelen. Zo is er de mogelijkheid om externe trainingen te volgen, de ruimte om evenementen te bezoeken met betrekking tot de farmaceutische bedrijven of je aan te sluiten bij de ISPE young professionals. Dit wordt erg gesteund en gestimuleerd door Yxion. Dat maakt het een fijne werkgever!

Betrokkenheid

Ondanks dat je bij externe opdrachtgevers te werk gaat, houd je veel contact met Yxion. Regelmatig komt de operationeel manager van Yxion langs bij de externe opdrachtgever. Tijdens deze bezoeken bespreken we de werkzaamheden, mijn ervaring en bijvoorbeeld de werksfeer door. Er is altijd een hechte groep collega’s waar je een leuke band mee op kan bouwen ondanks het feit dat jij extern aan het werk bent. Deze mensen geven stabiliteit aan het bedrijf en creëren een fijne werksfeer. Mocht er een probleem zijn, of ik heb een vraag, dan kan ik altijd bij ze terecht.

Yxion zorgt voor de juiste opdracht

Yxion is betrokken bij haar werknemers. In de eerste instantie leren ze jou als persoon kennen. Zo weten zij jouw voorkeuren, wat jij leuk vindt om op te pakken qua werkzaamheden, waar je goed in bent en waar jij energie van krijgt. De voorkeuren die jij hebt opgegeven, worden meegenomen wanneer er gekeken wordt naar een nieuwe opdracht. Yxion zorgt voor de juiste opdracht.”


Wil jij jezelf blijven ontwikkelen en de volgende uitdaging in jouw carrière aangaan? Dan is Yxion het bedrijf voor jou! Neem eens een kijkje bij onze vacatures, of neem vrijblijvend contact met ons op.

Yxion BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close