Commercieel bewustzijn

Door: Patrick König 22-5-2020

Categorieën
:
Alle trainingen, Soft skill,

Doel

In samenwerking met Star Vitality wil Yxion Academy de deelnemers een bredere basis meegeven in Consultancy Vaardigheden. Om als Yxion medewerker bij de klant succesvol te kunnen opereren zijn een aantal zaken belangrijk. Je moet je aanpassen aan de klant, maar tegelijkertijd ook positief onderscheiden. Jouw aanwezigheid bij de klant moet toegevoegde waarde bieden. En je moet je neerzetten als een expert in jouw vakgebied, die ook nog eens benaderbaar is. De training bestaat uit 8 modules en in elke module worden 2 vaardigheden getraind. De rode draad van alle modules is het Yxion-gevoel: wat maakt een Yxionner nou anders dan de medewerkers van de klant?

Doelgroep

Alle medewerkers die vanuit Yxion gedetacheerd worden

Leerdoel

Je hebt gekozen voor een technisch beroep en niet voor die van verkoper. Toch ben jij degene die het meeste ziet en weet van waar de klant mee bezig is en wat die nodig heeft. Hoe kun je kansen herkennen en hoe speel je die door naar jouw Yxion collega’s?

Theorie, discussie en rollenspelen worden gecombineerd met praktische opdrachten, waarbij de nadruk zal liggen op praktijkvoorbeelden van de deelnemers.

Programma

De training vindt plaats in week 25 & 26 - 23 & 29 juni 2021

Aantal deelnemers 

10