Farmaceutische industrie vacatures

Yxion heeft mooie vacatures openstaan in de farmaceutische industrie. De farmaceutische industrie richt zich op de wetenschap van geneesmiddelen. Binnen de farmaceutische industrie zijn gespecialiseerde farmaceuten werkzaam die verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling, productie en op de markt brengen van geneesmiddelen, met als doel het bevorderen van de gezondheidszorg. 

Farmacie

Een farmaceut is gespecialiseerd in de ontwikkeling, werking en productie van geneesmiddelen, farmacon en placebo’s. Dit wordt gedaan om te achterhalen welk invloed dit heeft op de mens en dier. Lijkt het jou een uitdaging om als farmaceut aan de slag te gaan in de farmaceutische industrie? Vind je het interessant om middels geneesmiddelen ziekteprocessen te beïnvloeden? Ben je op zoek naar een vacature farmacie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij hebben een ruim scala aan vacatures in de farmaceutische industrie. 

Farmakunde

Farmakunde staat voor proces- en project analyse en het management binnen de farmaceutische bedrijfskolom, bedoeld om de gezondheid van de patiënt te verbeteren. Farmakundige zijn te typeren als zorgprofessionals die een brug vormen tussen wetenschappelijke managers en farmaceuten. Wil jij als farmakundige zowel generiek als innovatief in de farmaceutische industrie te werk gaan? Wij hebben een ruim aanbod aan farmakunde vacatures die wellicht bij jou passen. 

Soliciteer direct

Wil jij werken in de farmaceutische industrie? Yxion zal jou als enthousiaste en gedreven professional matchen aan een opdrachtgever die bij jou past! Naast uitdagende opdrachten en projecten bieden we jou ook de zekerheid van een vast inkomen. Hierdoor kan jij al je aandacht richten op jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. 

Yxion Academy

Persoonlijke ontwikkeling staat bij Yxion hoog in het vaandel. In onze Yxion Academy heb je de mogelijkheid om jouw vaardigheden en kennis bij te spijkeren. Ga je bij ons aan de slag en wil je meer leren over jouw functie in de farmaceutische industrie? Yxion helpt je hier graag bij! 

Yxion BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close