Healthcare consultancy

Op zoek naar een nieuwe uitdagende functie in de healthcare consultancy? Zoek dan niet verder, want Yxion heeft een schitterend netwerk van werkgevers in de healthcare consultancy in Nederland voor jou in de aanbieding. Ook houd je bij ons nauw contact met 80 collega’s waarmee je veel ervaringen en kennis kunt uitdelen. Daarnaast ben je bij Yxion verzekerd van een vast inkomen. Hierdoor kan jij zorgeloos al je aandacht leggen op jouw uitdagende projecten.

Waarom werken bij een healthcare consultancy?

Een healthcare consultancy helpt bedrijven bij het invullen van verschillende projecten in de healthcare sector. Onze consultants zijn gespecialiseerd in verschillende vakgebieden. Denk hierbij aan Quality, Engineering & Project Management en Commissioning & Qualification. Als consultant geniet je van afwisseling, met de zekerheid van een vast inkomen. 

‘’Als consultant is het heerlijk om telkens weer een ander project te mogen doen, bij een ander bedrijf, met andere collega’s, een andere cultuur. De werksfeer bij Yxion is prettig! Iedereen werkt hard en is gemotiveerd om het beste eindresultaat te behalen"

- Eric Oude Engberink, consultant bij Yxion

Solliciteer direct

Heb jij al ervaring opgedaan in healthcare consulting en ben jij gedreven en enthousiast om te werken voor een nieuwe uitdagende werkgever? Bekijk dan onze healthcare consultant vacatures. We zien een inschrijving en/of sollicitatie graag tegemoet.

Onze Yxion Academy

Persoonlijke ontwikkeling staat bij Yxion hoog in het vaandel. In onze Yxion Academy heb je de mogelijkheid om jouw soft skills en vaktechnische kennis bij te spijkeren. Tijdens een Academy training kun je naar verschillende interessante presentaties luisteren. Naast bijdrages van onze eigen Yxion collega’s, nodigen we hiervoor ook externe sprekers uit die werkzaam zijn in de Farmaceutische industrie, Healthcare sector en High Grade Food branche. Zij vertellen over de nieuwste ontwikkelingen of hun toekomstvisie op de branche. Ga je bij ons aan de slag en wil je meer leren over jouw rol in de healthcare consultancy? Yxion helpt je hier graag bij.

process-engineer-vacature

inschrijven Yxion

Yxion vacatures
Yxion BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close