Samen innoveren in de Healthcare

Op zoek naar een healthcare consultant die binnen uw organisatie zelfstandige werkzaamheden uitvoert, maar ook uitstekend functioneert in teamverband? Neem dan contact met ons op. Onze healthcare consultants staan bekend om hun vaktechnische knowhow én sociale skills. Ze hebben uitstekende kennis van de meest recente cGxP richtlijnen en helpen uw bedrijf graag naar een hoger niveau. 

Healthcare consultancy

In de gezondheidszorg worden medische apparaten ontwikkeld om te diagnosticeren en ziekten te behandelen. U kunt hierbij denken aan eenvoudige bandages, maar ook complexe programmeerbare pacemakers en geavanceerde beademingsapparaten. Onze healthcare consultants zijn gespecialiseerd in het veiliger, innovatiever en kosteneffectiever inzetten van medische apparaten.

Healthcare consultants

We helpen bedrijven graag bij het invullen van verschillende projecten in de healthcare sector. Onze consultants zijn gespecialiseerd in verschillende vakgebieden. Denk hierbij aan Quality, Engineering & Project Management en Commissioning & Qualification. Als healthcare consultancy organisatie investeren wij in onze consultants en profiteert u van hun vaktechnische knowhow én sociale skills.

‘’Als consultant is het heerlijk om telkens weer een ander project te mogen doen, bij een ander bedrijf, met andere collega’s, een andere cultuur. De werksfeer bij Yxion is prettig! Iedereen werkt hard en is gemotiveerd om het beste eindresultaat te behalen"

Eric Oude Engberink, consultant bij Yxion

Yxion Academy

We hebben onze eigen Yxion Academy. Consultants kunnen hier naar verschillende interessante presentaties luisteren. Naast bijdrages van onze eigen Yxion collega’s, nodigen we hiervoor ook externe sprekers uit die werkzaam zijn in de Healthcare sector. Zij vertellen over de nieuwste ontwikkelingen of hun toekomstvisie op de branche.

Op deze manier blijven onze healthcare consultants altijd up-to-date.

Hoe helpt Yxion bedrijven in de healthcare sector?


Quality Assurance

Yxion kan ondersteuning bieden bij het opstellen, implementeren en trainen van het gehele, bedrijfsbrede QMS. Het QMS systeem overkoepelt, conform de cGMP richtlijnen, alle procedures voor QA, QC, Gebouwen en apparatuur, Operations, Grondstoffen en Logistiek en Verpakken en Distributie. Als onderdeel van het QMS systeem worden ook de beheerssystemen voor documentatie en data ingevoerd en getraind. Bij dit laatste kan gedacht worden aan tracing en documentsystemen en informatiesystemen als LIMS.

Meer informatie over Quality Assurance

Engineering & Validatie

Yxion initialiseert, coördineert en implementeert volledige projecten. Hiervoor kan Yxion het conceptueel en de basic design uitvoeren en ontwerpdocumenten van externe partijen reviewen. Ook stelt Yxion planningen en kostenramingen op en voeren we haalbaarheidsstudies uit. Yxion kan de GMP design review voor jou uitvoeren of begeleiden.

Meer informatie over Engineering & Kwalificatie

Project, Commissioning & EPC Managers

Tot slot hebben we Project, Commissioning en EPC managers die gehele trajecten van A tot Z verzorgen.

Meer informatie over Management

Bedrijven waar wij o.a. mee hebben samengewerkt:

 

Yxion BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close