Samen innoveren in de Medical Devices

Op zoek naar een healthcare consultant die binnen jouw organisatie zelfstandige werkzaamheden uitvoert, maar ook uitstekend functioneert in teamverband? Onze healthcare consultants staan bekend om hun vaktechnische knowhow én sociale skills. Ze hebben uitstekende kennis van de meest recente cGxP richtlijnen.

Wij leveren de volgende diensten:

  • De voorbereiding, ondersteuning, uitvoering en/of leiding van (cGxP) projecten
  • Specifieke behoefte naar kennis ter vervanging of uitbreiding van (cGxP) expertise
  • Ad-hoc advies, review opdrachten, adviesstukken, GAP analyse, etc.
  • Trainen van werknemers op het gebied van diverse (cGxP) onderwerpen

Medical Devices consultants

We helpen bedrijven graag bij het invullen van verschillende projecten in de Medical Devices sector. Onze consultants zijn gespecialiseerd in verschillende vakgebieden. Denk hierbij aan Quality, Engineering & Project Management en Commissioning & Qualification. Wij delen onze kennis graag met onze opdrachtgevers.

‘’Als consultant is het heerlijk om telkens weer een ander project te mogen doen, bij een ander bedrijf, met andere collega’s, een andere cultuur. De werksfeer bij Yxion is prettig! Iedereen werkt hard en is gemotiveerd om het beste eindresultaat te behalen"

Eric Oude Engberink, consultant bij Yxion

Hoe helpt Yxion bedrijven in de medical devices sector?

Quality Assurance

Yxion kan ondersteuning bieden bij het opstellen, implementeren en trainen van het gehele, bedrijfsbrede QMS. Het QMS systeem overkoepelt, conform de cGMP richtlijnen, alle procedures voor QA, QC, Gebouwen en apparatuur, Operations, Grondstoffen en Logistiek en Verpakken en Distributie. Als onderdeel van het QMS systeem worden ook de beheerssystemen voor documentatie en data ingevoerd en getraind. Bij dit laatste kan gedacht worden aan tracing en documentsystemen en informatiesystemen als LIMS.

Meer informatie over Quality Assurance

Engineering & Validatie

Yxion initialiseert, coördineert en implementeert volledige projecten. Hiervoor kan Yxion het conceptueel en de basic design uitvoeren en ontwerpdocumenten van externe partijen reviewen. Ook stelt Yxion planningen en kostenramingen op en voeren we haalbaarheidsstudies uit. Yxion kan de GMP design review voor jou uitvoeren of begeleiden.

Meer informatie over Engineering & Kwalificatie

Project, Commissioning & EPC Managers

Tot slot hebben we Project, Commissioning en EPC managers die gehele trajecten van A tot Z verzorgen.

Meer informatie over Management

Bedrijven waar wij o.a. mee hebben samengewerkt:

 

Vacature Process Engineer

inschrijven Yxion

Yxion vacatures
Yxion BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close