Samen innoveren in de Food branche

Yxion is een consultancy organisatie voor hoogwaardige voedingsmiddelenbedrijven. Wij hebben een groot aanbod aan ervaren food consultants. Onze medewerkers zijn proactief en op de hoogte van de meest recente GxP richtlijnen en technologische ontwikkelingen. Wij delen graag onze kennis, zodat we samen kunnen innoveren! 

De food branche is een branche die constant in beweging is. Onze Yxion consultants delen graag hun kennis, zodat alle processen uitstekend verlopen. 

Wij leveren de volgende diensten:

  • De voorbereiding, ondersteuning, uitvoering en/of leiding van (cGxP) projecten
  • Specifieke behoefte naar kennis ter vervanging of uitbreiding van (cGxP) expertise
  • Ad-hoc advies, review opdrachten, adviesstukken, GAP analyse, etc.
  • Trainen van werknemers op het gebied van diverse (cGxP) onderwerpen

Commercial Director Christiaan van Kouwen vertelt graag meer over onze diensten:

E-mail Telefoon

Hoe helpt Yxion bedrijven in de food sector?

Quality Assurance

Yxion kan ondersteuning bieden bij het opstellen, implementeren en trainen van het gehele, bedrijfsbrede QMS. Het QMS systeem overkoepelt, conform de cGMP richtlijnen, alle procedures voor QA, QC, Gebouwen en apparatuur, Operations, Grondstoffen en Logistiek en Verpakken en Distributie. Als onderdeel van het QMS systeem worden ook de beheerssystemen voor documentatie en data ingevoerd en getraind. Bij dit laatste kan gedacht worden aan tracing en documentsystemen en informatiesystemen als LIMS.

Meer over quality assurance

Engineering & Validatie

Yxion heeft een ruim aanbod aan ervaren consultants, die gespecialiseerd zijn in de volgende vakgebieden: engineer management, kwalificatie & validatie, procestechnologie en procesvalidatie. Zij voeren projecten gedisciplineerd uit om zo een optimaal mogelijk resultaat te behalen. Hiervoor worden de GEP, GMP en GxP richtlijnen nageleefd voor een kwalitatief productieproces.

Meer over engineering & validatie

Project, Commissioning & EPC Management

We hebben ervaren projectmanagers die projecten geheel verzorgen. Zij geven opdrachtgevers advies op het gebied van projectmanagement en coördineren alle interne en externe activiteiten. Onze projectmanagers voeren alle projectfasen adequaat uit om zo een optimaal resultaat te behalen. Hieronder valt het uitvoeren van alle FAT/SAT en kwalificatie (IQ/OQ/PQ) testen en het rapporteren daarvan.

Meer over management

 

Bedrijven waar wij o.a. mee hebben samengewerkt:

Yxion BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close