Samen innoveren in de Farmaceutische industrie

Op zoek naar een consultant die uw pharma bedrijf naar een hoger niveau tilt? Yxion is een pharma consultancy organisatie met een groot aanbod aan ervaren farma consultants. Wij maken de perfecte fit tussen opdrachtgever en consultant. Onze medewerkers zijn proactief en op de hoogte van de meest recente GxP richtlijnen en technologische ontwikkelingen.

Pharma consultancy

De farmaceutische industrie richt zich op de wetenschap van geneesmiddelen. Binnen de farmaceutische industrie zijn gespecialiseerde farmaceuten werkzaam die verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling, productie en op de markt brengen van geneesmiddelen. De markt verandert zeer snel. Innovatie is belangrijk om met de markt mee te gaan. Als farmaceutisch bedrijf dien je te automatiseren, digitaliseren, producten en diensten te standaardiseren en herhaalbaarheid te testen. Wij helpen daar als pharma consultancy graag bij.

Als farma consultancy heeft Yxion ervaren en praktisch ingestelde consultants in dienst, die binnen uw organisatie zeer zelfstandige werkzaamheden kunnen uitvoeren. Met onze kennis en ervaring hebben we de deskundigheid in huis om inhoudelijk de meest specialistische uitdagingen aan te gaan en hiermee een verschil te blijven maken in de farmaceutische industrie.

Farma consultants

We hebben onze eigen Yxion Academy. Consultants kunnen hier naar verschillende interessante presentaties luisteren. Op deze manier blijven onze pharma consultants op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de Farmaceutische industrie. Als pharma consultancy investeren wij in onze consultants en profiteert u van hun vaktechnische knowhow én sociale skills.

“Naast de Yxion Academy is er ook ruimte om je persoonlijk verder te ontwikkelen. Zo is er de mogelijkheid om externe trainingen te volgen, de ruimte om evenementen te bezoeken met betrekking tot de farmaceutische bedrijven of je aan te sluiten bij de ISPE young professionals.” 
- Jasper van den Driesche, consultant bij Yxion

Hoe helpt Yxion farmaceutische bedrijven?

Quality Assurance

Yxion kan ondersteuning bieden bij het opstellen, implementeren en trainen van het gehele, bedrijfsbrede QMS. Het QMS systeem overkoepelt, conform de cGMP richtlijnen, alle procedures voor QA, QC, Gebouwen en apparatuur, Operations, Grondstoffen en Logistiek en Verpakken en Distributie. Als onderdeel van het QMS systeem worden ook de beheerssystemen voor documentatie en data ingevoerd en getraind. Bij dit laatste kan gedacht worden aan tracing en documentsystemen en informatiesystemen als LIMS.

Meer over quality assurance

Engineering & Validatie

Yxion initialiseert, coördineert en implementeert volledige projecten. Hiervoor kan Yxion het conceptueel en de basic design uitvoeren en ontwerpdocumenten van externe partijen reviewen. Ook stelt Yxion planningen en kostenramingen op en voeren we haalbaarheidsstudies uit. Yxion kan de GMP design review voor u uitvoeren of begeleiden.

Meer over engineering & validatie

Project, Commissioning & EPC Management

Tot slot hebben we Project, Commissioning en EPC managers die gehele trajecten van A tot Z verzorgen.

Meer over management

Bedrijven waar we o.a mee hebben samengewerkt:

Yxion BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close