Samen innoveren in de Farmaceutische industrie

Yxion is een pharma consultancy organisatie met een groot aanbod aan ervaren pharma consultants. Onze medewerkers zijn proactief en op de hoogte van de meest recente GxP richtlijnen en technologische ontwikkelingen. Wij delen graag onze farmceutische kennis, zodat we samen kunnen innoveren! 

Wij leveren de volgende diensten:

  • De voorbereiding, ondersteuning, uitvoering en/of leiding van (cGxP) projecten
  • Specifieke behoefte naar kennis ter vervanging of uitbreiding van (cGxP) expertise
  • Ad-hoc advies, review opdrachten, adviesstukken, GAP analyse, etc.
  • Trainen van werknemers op het gebied van diverse (cGxP) onderwerpen

Commercial Director Christiaan van Kouwen vertelt graag meer over onze diensten:

E-mail Telefoon

Pharma consultancy

Als farma consultancy heeft Yxion ervaren en praktisch ingestelde consultants in dienst, die binnen jouw organisatie zeer zelfstandige werkzaamheden kunnen uitvoeren. Met onze kennis en ervaring hebben we de deskundigheid in huis om inhoudelijk de meest specialistische uitdagingen aan te gaan en hiermee een verschil te blijven maken in de farmaceutische industrie.

Farma consultants

We hebben onze eigen Yxion Academy. Consultants kunnen hier naar verschillende interessante presentaties luisteren. Op deze manier blijven onze pharma consultants op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de farmaceutische industrie. 

“Naast de Yxion Academy is er ook ruimte om je persoonlijk verder te ontwikkelen. Zo is er de mogelijkheid om externe trainingen te volgen, de ruimte om evenementen te bezoeken met betrekking tot de farmaceutische bedrijven of je aan te sluiten bij de ISPE young professionals.” 
- Jasper van den Driesche, consultant bij Yxion

Hoe helpt Yxion farmaceutische bedrijven?

Quality Assurance

Yxion kan ondersteuning bieden bij het opstellen, implementeren en trainen van het gehele, bedrijfsbrede QMS. Het QMS systeem overkoepelt, conform de cGMP richtlijnen, alle procedures voor QA, QC, Gebouwen en apparatuur, Operations, Grondstoffen en Logistiek en Verpakken en Distributie. Als onderdeel van het QMS systeem worden ook de beheerssystemen voor documentatie en data ingevoerd en getraind. Bij dit laatste kan gedacht worden aan tracing en documentsystemen en informatiesystemen als LIMS.

Meer over quality assurance

Engineering & Validatie

Yxion heeft een ruim aanbod aan ervaren consultants, die gespecialiseerd zijn in de volgende vakgebieden: engineer management, kwalificatie & validatie, procestechnologie en procesvalidatie. Zij voeren projecten gedisciplineerd uit om zo een optimaal mogelijk resultaat te behalen. Hiervoor worden de GEP, GMP en GxP richtlijnen nageleefd voor een kwalitatief productieproces.

Meer over engineering & validatie

Project, Commissioning & EPC Management

We hebben ervaren projectmanagers die projecten geheel verzorgen. Zij geven opdrachtgevers advies op het gebied van projectmanagement en coördineren alle interne en externe activiteiten. Onze projectmanagers voeren alle projectfasen adequaat uit om zo een optimaal resultaat te behalen. Hieronder valt het uitvoeren van alle FAT/SAT en kwalificatie (IQ/OQ/PQ) testen en het rapporteren daarvan.

Meer over management

Bedrijven waar we o.a mee hebben samengewerkt:

Yxion BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close