Eric Oude Engberink - Consultant bij Yxion

"Vorig jaar werden de meest ervaren medewerkers gevraagd een Yxion Academy training te geven. Ik heb de training procesvalidatie gegeven aan 8 andere collega consultants. Ik krijg er energie van als ik anderen wat bij kan brengen!’’

Voordat ik bij Yxion kwam werken had ik al een lange carrière achter de rug als procesontwikkelaar bij verschillende bedrijven. Toen ik ging verhuizen was ik op zoek naar een mooi project dichterbij huis en zodoende ben ik in contact gekomen met Yxion, een bedrijf dat mij aansprak.

Ik heb verschillende opdrachten gehad op het gebied van commissioning, kwalificatie en validatie. In deze tijd heb ik veel ervaring opgedaan met de productie van geneesmiddelen.

De uitdaging

Met plezier heb ik anderhalf jaar lang verschillende kleine projecten gedaan in Beilen. Daarna kreeg ik de kans om op een groter project te werken in Borculo. In Borculo werd een nieuwe fabriek gebouwd, waarbij ik in het opstartteam zat. De opdracht in Borculo was een mooie opdracht, waarbij ik onderzoeksprotocollen heb geschreven. Omdat je vanaf nul begint, moet je over álles nadenken. En als je dan de fabriek opstart, verloopt het proces soms anders dan je verwacht had. Op zulke momenten heb je je creativiteit nodig, samen met operators en andere projectteamleden om te begrijpen wat er gebeurt om vervolgens de problemen op te lossen. Ik ben een teamplayer; voor mij geldt 1 + 1 = 3, samen bereik je meer. Dit was een geweldige uitdaging.

Training geven

In 2019 is de Yxion Academy opgericht. Hier volgen consultants trainingen die bijdragen aan het zo optimaal mogelijk presteren in de Farmaceutische of High Grade Food industrie. Vorig jaar werden de meest ervaren medewerkers gevraagd een training te geven. Ik heb de training procesvalidatie gegeven aan 8 andere collega consultants. Procesvalidatie is geen trucje. Je hebt een grondige kennis van het proces nodig om te beoordelen waar de risico’s liggen om vervolgens te bewijzen dat het proces robuust is. Dat heb ik in de training over willen brengen. Ik krijg er energie van als ik anderen wat bij kan brengen.

Op dit moment ben ik ook aan het meedenken over hoe wij de Yxion Academy naar een nog hoger niveau kunnen tillen. Samen met Yxion collega’s doe ik onderzoek naar relevante onderwerpen. We willen kijken met welke onderwerpen wij nog verder de diepte in kunnen gaan. Ik vind het leuk om mij voor de Yxion Academy in te zetten.

Werken bij Yxion

Als consultant is het heerlijk om telkens weer een ander project te mogen doen, bij een ander bedrijf, met andere collega’s, een andere cultuur. De werksfeer bij Yxion is prettig! Iedereen werkt hard en is gemotiveerd om het beste eindresultaat te behalen. Wat ik waardeer, is dat Yxion de ‘mensen’ achter de consultants belangrijk vindt. Ik heb wekelijks goed contact met Yxion."

Wil jij jezelf blijven ontwikkelen en de volgende uitdaging in jouw carrière aangaan? Dan is Yxion het bedrijf voor jou! Neem eens een kijkje bij onze vacatures, of neem vrijblijvend contact met ons op.

Yxion BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close