Engineering vacatures

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als CSV engineer, project engineer, validatie engineer of proces engineer? Yxion heeft een breed scala aan engineering vacatures voor jou in de aanbieding. Met de zekerheid van een vast inkomen kan jij zonder zorgen aan de slag met afwisselende en uitdagende projecten. Wil jij werken in de life science industrie?

Kwalificatie engineer en validatie engineer

We bieden jou leuke en uitdagende engineering vacatures aan. Als kwalificatie of validatie engineer weet je alles over de uitvoering van de kwalificatie en validatie. Zo heb je verstand van processen en regelgeving in de life science industrie, kennis van relevante GMP kwaliteitssystemen en beschik je over praktische vaardigheden met betrekking tot de aanpak van commissioning, kwalificatie en validatie. Voor jou zijn validatie apparatuur, risico analyses en bijbehorende testen geen onbekend terrein.

In onze Yxion Academy heb je de mogelijkheid om jouw soft skills en vaktechnische kennis bij te spijkeren. Ga je bij ons aan de slag en wil je meer leren over een engineering onderwerp? Dan is dat geen probleem!

CSV engineer

Als CSV engineer plan, schrijf, implementeer en review je Computer Systems Validations protocollen. Het is jouw taak om te meten of alle computersystemen wel naar behoren werken. Aan de hand van documenten waarmee dit bewezen wordt, laat je zien of er aan de wettelijke vereisten wordt voldaan.

Een omgeving waarin CSV engineering bijvoorbeeld van belang is, is in de farmaceutische industrie en healthcare branche. Het is van cruciaal belang dat elk proces binnen de productiecyclus betrouwbaar en consistent is.

Project engineer

Als project engineer houd je je bezig met de technische kant van een project. Je bent vooral on-site bij een project aanwezig. Het is jouw taak om de uitvoering in de gaten te houden en ervoor te zorgen dat er geen technische problemen zijn. Vind jij het leuk om van A tot Z met een project bezig te zijn? En ben je op zoek naar werk in de techniek? Dan hebben wij wellicht mooie project engineer vacatures voor jou. 

Proces engineer

Onze proces engineers zijn verantwoordelijk voor de ontwikkeling en verbetering van machines en processen. Als proces engineer volg je het gehele proces en stel je protocollen op ten behoeve van kwalificatie activiteiten en haalbaarheid studies. We hebben proces engineer vacatures in de life science industrie.

Solliciteer direct

Samen zorgen we ervoor dat jij binnen no-time te werk kunt gaan als engineer en jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling optimaal kunt voortzetten.

Yxion BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close