Management

Projectmanagement

Tijdens de uitvoering van een project verzorgen de projectmanagers van Yxion het gehele traject tot aan de oplevering aan de eindgebruiker. Dit houdt in het aansturen van alle externe partijen, coordinatie van alle interne en externe activiteiten, bewaking van planning, budget en kwaliteit tijdens alle fasen van een project, voorbereiden en bijwonen of uitvoeren van FAT, SAT en validaties en het organiseren en leiden van projectvergaderingen.

Constructie management

  • Toezicht op kwaliteit van de uitvoering
  • Dagelijkse coördinatie alle partijen op site
  • Veiligheid
  • Werkvergunningen
  • Communicatie knelpunten naar projectmanager
  • Dagelijkse gerealiseerde voortgang
  • "Real time" controle van het opgeleverde werk

Commissioning en start-up management

Management van het totale proces van kwalificatie en in bedrijfstellen vanaf het moment dat de constructie afgerond is. Hieronder valt het uitvoeren van alle FAT/SAT en kwalificatie (IQ/OQ/PQ) testen en het rapporteren daarvan. Het bewaken van budget en planning van de opstart , het zorgen voor de benodigde menskracht en materialen die nodig zijn voor het in bedrijfstellen en het afstemmen met de interne stakeholders. Zoals QA, productie en maintenance. Daarnaast zal tijdens en na de afronding van de opstart met engineering overlegd worden ten aanzien van het afhandelen van restpunten.

EPC management

EPC management staat voor het management van Engineering, Procurement en Constructie (detail engineering). De engineering betreft de detail engineering die nodig is om leveranciers en aannemers aan te kunnen laten bieden. Het procurement wordt uitgevoerd door de opdrachtgever of door Yxion alnaar gelang de wens van de opdrachtgever. Vervolgens zorgt de EPC manager ervoor dat de constructie volgens gemaakte afspraken wordt gerealiseerd en opgeleverd.

Yxion BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close