Onze management diensten

Projectmanagement

We hebben ervaren projectmanagers die projecten geheel verzorgen. Zij geven opdrachtgevers advies op het gebied van projectmanagement en coördineren alle interne en externe activiteiten. Onze projectmanagers voeren alle projectfasen adequaat uit om zo een optimaal resultaat te behalen. Hieronder valt het uitvoeren van alle FAT/SAT en kwalificatie (IQ/OQ/PQ) testen en het rapporteren daarvan.

Constructie management

Constructie management is een projectmanagement methodiek om toezicht te houden op de constructie, planning en het ontwerp van een project. Het doel van een construction manager is: waken over de kwaliteit, veiligheid, tijdbeheer, kostenbeheer en het efficiënt communiceren. 

Commissioning en start-up management

Bij commissioning en start-up management staat het controleren van een product/dienst centraal, om te kijken of deze voldoet aan de verwachtingen van de opdrachtgever. De nadruk ligt vooral op het controleren van het proces. Daarnaast behoren het bewaken van budget en planning van de opstart, het zorgen voor de benodigde menskracht en materialen die nodig zijn voor het in bedrijfstellen en het afstemmen met de interne stakeholders tot het takenpakket. Zoals QA, productie en maintenance. 

EPC management

EPC management staat voor het management van Engineering, Procurement en Constructie (detail engineering). Met onze EPC managementdiensten dragen we bij aan de optimale productie-omgeving. Onze EPC managers zorgen ervoor dat de constructie volgens gemaakte afspraken wordt gerealiseerd en opgeleverd.

Yxion BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close