Samen innoveren in de Food branche

Uitdagingen in de food branche

De food branche is een branche die constant in beweging is. Voor producenten biedt dit kansen, maar ook uitdagingen. Er is een steeds grotere vraag naar gezond voedsel, digitalisering speelt een rol en er is een opkomst van keurmerken. Het vertrouwen in de kwaliteit van voedsel is cruciaal. Waar komen onze producten vandaan en hoe worden ze geproduceerd? Radicale transparantie naar consumenten is gewenst. 

Organisaties, zoals de FDA, EPA, OSHA en FTC handhaven de normen die samengaan met het lanceren van nieuwe producten. Ze reguleren voedseletiketten en controleren of productieprocessen in de food branche veilig en hygiënisch verlopen. Onze Yxion consultants dragen graag bij aan een goed verloop van deze processen.

Hoe helpt Yxion bedrijven in de food sector?


Quality Assurance

Yxion kan ondersteuning bieden bij het opstellen, implementeren en trainen van het gehele, bedrijfsbrede QMS. Het QMS systeem overkoepelt, conform de cGMP richtlijnen, alle procedures voor QA, QC, Gebouwen en apparatuur, Operations, Grondstoffen en Logistiek en Verpakken en Distributie. Als onderdeel van het QMS systeem worden ook de beheerssystemen voor documentatie en data ingevoerd en getraind. Bij dit laatste kan gedacht worden aan tracing en documentsystemen en informatiesystemen als LIMS.

Meer informatie over Quality Assurance

Engineering & Validatie

Yxion initialiseert, coördineert en implementeert volledige projecten. Hiervoor kan Yxion het conceptueel en de basic design uitvoeren en ontwerpdocumenten van externe partijen reviewen. Ook stelt Yxion planningen en kostenramingen op en voeren we haalbaarheidsstudies uit. Yxion kan de GMP design review voor jou uitvoeren of begeleiden.

Meer informatie over Engineering & Kwalificatie

Project, Commissioning & EPC Managers

Tot slot hebben we Project, Commissioning en EPC managers die gehele trajecten van A tot Z verzorgen.

Meer informatie over Management

Bedrijven waar wij o.a. mee hebben samengewerkt:

Yxion BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close