Onze Engineering & Kwalificatie diensten

Yxion heeft een ruim aanbod aan ervaren consultants, die gespecialiseerd zijn in de volgende vakgebieden: engineer management, kwalificatie & validatie, procestechnologie en procesvalidatie. Zij voeren projecten gedisciplineerd uit om zo een optimaal mogelijk resultaat te behalen. Hiervoor worden de GEP, GMP en GxP richtlijnen nageleefd voor een kwalitatief productieproces.

Engineering management

Yxion levert support in engineering management. Engineering management is het management die nodig is om technische projecten succesvol te leiden en is de sleutel voor projectmanagers in de technische sector. 

De engineeringsfase wordt afgesloten met een beoordeling dat opgenomen wordt in een ontwerp kwalificatie. Voor een optimaal gekwalificeerd eindresultaat wordt de engineering volgens GEP (Good Engineering Practices) uitgevoerd. GEP zijn richtlijnen die bedoeld zijn om farmaceutische en/of biotechnologische faciliteiten te ontwerpen, construeren en onderhouden. Naast het naleven van de richtlijnen wordt er ook rekening gehouden met de veiligheid en bruikbaarheid. 

Opstellen en uitvoeren van kwalificaties

Onze kwalificatie en validatie engineers voeren het hele proces van validatie en kwalificatie uit. Dit maakt het mogelijk om kwalificatiedocumenten als IQ/OQ/PQ en commissioning op te stellen. Dit zorgt voor een aanzienlijke besparing in de kwalificatiekosten en voor een snellere doorlooptijd. GMP (Good Manufacturing Practices) is een regelgeving die hierbij onmisbaar is. Met behulp van GMP kunnen onder andere documentaties worden uitgevoerd en kan de kwaliteit worden gewaarborgd. 

Procestechnologie en procesvalidatie

Een Yxion procestechnoloog is verantwoordelijk voor het laten functioneren van technische processen en het verbeteren van de kwaliteit van producten. Het productieproces wordt conform de GxP regelgeving uitgevoerd. Of het gaat om bioprocessen (USP/DSP), chemische processen of om de bereiding van solids, Yxion beschikt over ervaren procestechnologen / engineers die ingezet kunnen worden voor troubleshooting, procesoptimalisatie en procesontwerp / engineering.

Yxion BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close