Waar kunnen we u bij helpen?

Yxion levert drie diensten: Management, Kwaliteit en Engineering & Kwalificatie support voor projecten in Productie-, Laboratorium- en R&D omgevingen. Van klein tot groot, van simpel tot complex. We werken hiervoor met ervaren en praktisch ingestelde medewerkers, die binnen uw organisatie zeer zelfstandig werkzaamheden kunnen uitvoeren. Onze medewerkers zijn pro-actief en op de hoogte van de meest recente cGMP richtlijnen en technologische ontwikkelingen.

Wij zoeken naar dé perfecte match tussen opdrachtgever en consultant.

Wij matchen u niet zomaar aan een van onze consultants. Daar gaat een zorgvuldig proces aan vooraf. We maken tijd om uw bedrijf te leren kennen, te horen wat u belangrijk vindt, en welke wensen u heeft. Zien wij een goede match? Dan kunt u ervan uitgaan dat de consultant bij uw organisatie past. We zijn al bijna 20 jaar werkzaam in deze industrie, en weten precies waar de specialiteiten van onze consultants liggen.

Expertise van al onze consultants

Met alle Yxion collega’s samen, bezitten we een enorme schat aan vakkennis, die we graag met u delen. Deze kennis wordt opgedaan tijdens de Yxion Academy en de Yxion vakgroepen. Yxionners blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied en houden contact met collega’s om ervaringen en ideeën uit te wisselen.

Bij Yxion krijgt u niet de expertise van één consultant, maar van ál onze consultants.

Pharma, Food & Healthcare

Yxion is gespecialiseerd in 3 verschillende branches. We werken samen met mensen die bevlogen zijn, en een passie hebben om de gezondheid en het welzijn van mensen te verbeteren. Onze ervaren consultants voeren opdrachten uit bij mooie bedrijven in de pharma, food & healthcare. Benieuwd naar onze diensten in deze verschillende sectoren?

Yxion BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close