Waar kunnen wij bij helpen?

Yxion levert drie diensten: Management, Quality Assurance en Engineering & Kwalificatie support voor projecten in Productie-, Laboratorium- en R&D omgevingen. Van klein tot groot, van simpel tot complex. We werken hiervoor met ervaren en praktisch ingestelde medewerkers, die binnen organisaties zeer zelfstandig werkzaamheden kunnen uitvoeren. Onze medewerkers zijn pro-actief en op de hoogte van de meest recente cGMP richtlijnen en technologische ontwikkelingen.

Yxion zorgt voor de juiste opdracht

Wij verbinden klanten niet zomaar aan een van onze consultants. Daar gaat een zorgvuldig proces aan vooraf. We maken tijd om jouw organisatie te leren kennen, te horen wat jij belangrijk vindt en welke wensen jij hebt. We zijn al bijna 20 jaar werkzaam in deze industrie en weten precies waar de specialiteiten van onze consultants liggen.

Expertise van al onze consultants

Met alle Yxion collega’s samen, bezitten we een enorme schat aan vakkennis, die we graag delen. Deze kennis wordt opgedaan tijdens de Yxion Academy en de Yxion vakgroepen. Yxionners blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied en houden contact met collega’s om ervaringen en ideeën uit te wisselen.

Bij Yxion krijg je niet de expertise van één consultant, maar van ál onze consultants.

Pharma, Food & Healthcare

Yxion is gespecialiseerd in 3 verschillende branches. We werken samen met mensen die bevlogen zijn en een passie hebben om de gezondheid en het welzijn van mensen te verbeteren. Onze ervaren consultants voeren opdrachten uit bij mooie bedrijven in de pharma, food & healthcare

Yxion BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close