Hoe kunnen wij u helpen?

Op zoek naar een consultant die uw bedrijf naar een hoger niveau tilt? Yxion is een onafhankelijke consultancy organisatie voor de Pharma, Healthcare en High Grade Food industrie. Een branche die boeiend en zéér dynamisch is. Wij maken de perfecte fit tussen opdrachtgever en consultant. Onze medewerkers zijn proactief en op de hoogte van de meest recente GxP richtlijnen en technologische ontwikkelingen.

We investeren al bijna 20 jaar in onze consultants. Zij staan bekend om hun vaktechnische knowhow én sociale skills. Ze hebben uitstekende kennis van de meest recente cGxP richtlijnen, daarnaast zijn ze gewend om te werken conform specifieke klantprocedures en helpen ze ieder bedrijf graag naar een hoger niveau. 

‘’Als consultant is het heerlijk om telkens weer een ander project te mogen doen, bij een ander bedrijf, met andere collega’s, een andere cultuur. De werksfeer bij Yxion is prettig! Iedereen werkt hard en is gemotiveerd om het beste eindresultaat te behalen.”

Eric Oude Engberink, Qualification & Validation Engineer

Bekijk meer testimonials

Onze missie is om binnen de pharma-, food- en healthcare branche onze kennis te delen en een toonaangevende rol te vervullen voor opdrachtgevers, consultants en eigen medewerkers.

We delen kennis door opleidingen aan te bieden en aandacht te hebben voor alle technologische ontwikkelingen die gaande zijn. Met onze kennis en ervaring hebben we de deskundigheid in huis om inhoudelijk de meest specialistische uitdagingen aan te gaan en hiermee een verschil te blijven maken in de branche. 

Onze kernwaarden

Gedreven, persoonlijk & betrokken, flexibel, deskundig en betrouwbaar.

“Yxion heeft een jong, dynamisch team dat energie heeft en de wil om te groeien. Yxion is de afgelopen jaren een nieuwe weg ingeslagen en ik ben blij dat ik daar een bijdrage aan mag leveren met mijn nieuwe functie!’’ 

Katja Ludwig, Senior Accountmanager

Geïnteresseerd in een afspraak? Neem dan vrijblijvend contact op met c.vankouwen@yxion.nl.

Yxion BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close