Commissioning Engineer vacatures

Commissioning Engineer, versterk ons team!

Heb jij ervaring met Commissioning & Qualification en ben je op zoek naar een volgende uitdaging als C&Q Engineer? Schrijf je dan in op onze website!  

Voer uitdagende projecten uit bij mooie bedrijven. Je hebt de ruimte om van jouw collega consultants te leren én jezelf op persoonlijk vlak te ontwikkelen. We zoeken naar C&Q Engineers met ambitie. 

Werken als Commissioning and Qualification Engineer

Wat een baan als consultant zo mooi maakt, is de combinatie: uitdaging, afwisseling en zekerheid. Samen met jou zoeken wij naar een interessante C&Q opdracht. Dit kan een project zijn van een half jaar, maar ook van 2 jaar. Loopt jouw project af en is er nog geen geschikte nieuwe opdracht gevonden? Geen probleem! Als consultant geniet je van zekerheid. Ook zonder opdracht word je doorbetaald.

Wij willen dat jij met plezier naar je werk gaat. Daarom houd je als consultant nauw contact met onze Operations Director David van Weezel. David heeft zelf ruim 14 jaar als consultant voor Yxion gewerkt. Hij kent de industrie uitstekend en met David bespreek je hoe jij jouw werkzaamheden en werkomgeving ervaart. 

Hoe ontwikkel jij jezelf als C&Q Engineer?

Yxion biedt Yxion Academy trainingen en vakgroepen aan. Tijdens de Yxion Academy trainingen en de vakgroep bijeenkomsten bespreek je C&Q zaken die actueel en belangrijk zijn. Je leert hier de nieuwste inzichten op het gebied van het opstellen van C&Q documenten (CTP’s, CD, IOQ’s, PQ’s), het uitvoeren van kwalificaties, validaties voor apparatuur, productielijnen, cleanrooms, laboratoria, opslagruimten en dergelijke. Maar denk ook aan expertise op het vlak van Clean in Place (CIP) en Sterilization in Place (SIP) cycles, het opstellen of verbeteren van Validatie Master Plannen (VMP) en Risk analyses.

En het mooie hiervan is? Kennis die je hier vergaart, kun je meteen weer inzetten bij jouw opdrachtgever!

C&Q Vacatures

Op dit moment hebben we verschillende Commissioning & Qualification vacatures op de website staan. Sluiten de vacatures niet helemáál aan op jouw functieprofiel, maar wil jij je wel bij ons team van Yxionners aansluiten? Schrijf je dan in of neem contact op met onze recruiter Matthijs Blommers. Wellicht heeft hij nog een leuke C&Q vacature voor jou beschikbaar. Wij plaatsen namelijk niet altijd al onze vacatures online. En een goede C&Q Engineer laten wij liever niet lopen!

m.blommers@yxion.nl / 068221 5174

Commissioning Engineer vacature

vacatures commissioning qualification

inschrijven yxion
Yxion BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close