Yxion Academy

Yxion collega’s werken bij verschillende opdrachtgevers, door het hele land. Ze doen allemaal hun eigen ervaringen en kennis op en hebben hun eigen verhalen. Om dit met elkaar te delen - en natuurlijk om elkaar te ontmoeten en te spreken - organiseren we regelmatig trainingen. Een leerzame bijeenkomst met een informeel karakter, die prikkelt, inspireert en je nieuwe energie geeft.

Zo ziet een academy training eruit

Tijdens een Academy training kun je naar verschillende interessante presentaties luisteren. Naast bijdrages van onze eigen Yxion collega’s, nodigen we hiervoor ook externe sprekers uit. Bijvoorbeeld experts uit de Farmaceutische, Healthcare en High Grade Food industrie, die je vertellen over de nieuwste ontwikkelingen of hun toekomstvisie op de branche. 

Daarnaast is er natuurlijk ruimte om je collega’s te ontmoeten en bij te praten. De onderwerpen die tijdens de Academy middag aan bod komen, worden door ons zorgvuldig geselecteerd. Ze verschillen per training, maar dragen natuurlijk bij aan het zo optimaal mogelijk presteren in de Farmaceutische of High Grade Food industrie. 

Yxion Academy

Yxion Academy
Yxion BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close